ayamayoga063Vem är Patricia Gloria?

Jag som startat Ayama Yoga heter Patricia Gloria och befinner mig mitt i livet. Just nu bor jag på landet med min familj o våra hundar, där har jag nära till naturen för att få inspiration och kraft!

Jag började min yogiska resa redan som tonåring. Jag följde med en kompis på en yoga retreat. En väldigt rolig och stark upplevelse som gjorde att jag valde att fortsätta med yoga. För att komma dit jag är idag har det varit både toppar och dalar. Roliga och jobbiga stunder.

Jag har gått kurser och utbildningar i olika yogaformer, men den mesta kunskapen kommer från mitt eget utövande av yoga. Men till slut bestämde jag mig för att utbilda mig till ”River Guide”, yogalärare genom Global Yoga.

Global Yoga innebär precis som det låter, en härlig blandning av fysisk yoga, hatha yoga. Jag komponera ofta ett unikt pass som passar just för den grupp jag undervisar. Det viktiga för mig är att min grupp känner trygghet och säkerhet under hela passet eller dagen. Alla utgår från sin egen erfarenhet och kunskap.

Jag har även en passion för dans och rytm. Detta är också ett sätt att rensa och rena din kropp och dina tankar. Att få kasta sig in i härliga rytmer till trummor och bara ge sig hän för att sen landa i en skön avslappning eller meditation. Det är livet för mig.

Namasté
Patricia

Nedan finner du mitt manifesto ≈ det är lika mycket mitt som ditt!
Ta det, inspireras av det, sprid det!

GlobalYogaManifesto Print Indigo

Spara

Ayama Yoga | Patricia Gloria | Matvikshamnsv. 213, Trensum  | Tel. 0732 01 75 01 | info@ayamayoga.se

Copyright © 2015. All Rights Reserved. Foton: Anders Olsson